Welkom

The turnery in Afferden. kamperen in de vrije natuur

Onze mini camping is gelegen in het Nationaal park de Maasduinen, midden tussen de bossen en heide waar koeien en geiten van staatsbosbeheer grazen.
Direct vanaf de camping kunt u heerlijk wandelen of fietsen om zo te genieten van alle rust en een prachtig stukje natuur.
De fietsknooppunten route loopt in de directe omgeving en de bekende wandelroute het pieterpad’ loopt langs de camping.

Wat bieden wij

Mini camping The Turnery is het ideale vakantieadres als u opzoek bent naar rust in een natuurlijke omgeving. De camping is voorzien van ruime staanplaatsen voor camper/caravan of tent met of zonder elektra-aansluiting. De ruime sanitair voorziening beschikt naast douches en toiletten over een afwasblok, wasmachine en gedeelde koelkast. kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op het speelveld, met de diertjes van de mini-kinderboerderij of een hut bouwen in het op het terrein gelegen bos.
 

Trekkershut

Ideaal voor lopers van het Pieterpad. Onze sfeervol ingerichte trekkershut voor maximaal 4 personen. Voorzien van twee stapelbedden, gasfornuis, kookgerei, koelkast en elektrische kachel. Eigen beddengoed is niet nodig. De bedden zijn voor u opgemaakt.